flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення круглого столу у режимі відеоконференції із суддями які задіяні у розгляді кримінальних проваджень щодо неповнолітніх

14 червня 2013, 15:06
 
Проведення круглого столу у режимі відеоконференції із суддями які задіяні у розгляді кримінальних проваджень щодо неповнолітніх
 
 
          Кагарлицький районний суд Київської області повідомляє, що Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ за сприяння проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні» 21 червня 2013 року заплановано проведення круглого столу на тему: «Особливості кримінального провадження щодо неповнолітніх: міжнародні стандарти крізь призму Кримінального процесуального кодексу України».
Проведення зазначеного круглого столу буде здійснюватися за допомогою відеоконференцзв’язку в тому числі із Апеляційним судом Київської області.
Судді Кагарлицького районного суду, які задіяні у розгляді кримінальних проваджень щодо неповнолітніх приймуть участь у роботі зазначеного круглого столу у режимі відео конференції.
        До участі у роботі круглого столу в режимі відеоконференції запрошуються представники Кагарлицького РВ МВС України в Київській області.
Круглий стіл розпочне свою роботу 21 червня 2013 року о 09 год. 30 хвилин.
У Кагарлицькому районному суді Київської області відеоконференція буде проводитись у кімнаті для відео конференцій.