flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кагарлицький районий суд оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади секретаря судових засідань.

16 грудня 2019, 10:46

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом керівника апарату Кагарлицького районного  суду Київської області від 10.12.2019 року № 11

                                      

УМОВИ 
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судових засідань Кагарлицького районного суду Київської області – 1 вакансія

Загальні умови

Посадові обов’язки

1.Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформляє заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув’язнення про доставку до суду затриманих підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

2.Здійснює оформлення та розміщення на стендах суду списків справ, призначених до розгляду.

3.Перевіряє наявність та з’ясовує відсутність осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому по справі.

4.Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання та зазначає на повістках час перебування в суді.

5.Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

6.Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

7.Оформлює матеріали судових справ відповідно до Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді: підшиває до справи в хронологічному порядку документи, які додані до справи в ході судового розгляду (в порядку їх надходження), нумерує аркуші справи та робить опис документів, що містяться у справі.

8.Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

9.Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудних або засудженим підписки про невиїзд.

10.Здійснює передачу справ, за якими винесено рішення, вирок, постанова, до канцелярії суду (в електронному вигляді).

11.Здійснює контроль за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді, контролює своєчасність повідомлення про час і місце проведення судових засідань осіб, які беруть участь у справі.

12.Виконує роботу КП «Д-3» з документами по справах, відповідно до прав користувача автоматизованої системи документообігу затверджених наказом керівника апарату суду розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, а саме своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду достовірних даних, які стосуються конкретної справи, про що несуть особисту відповідальність за її достовірність.

13.Веде контроль за своєчасною доставкою в суд конвойною службою осіб, які перебувають під вартою.

14.За дорученням голови суду або судді, головуючого у справі, здійснює ознайомлення учасників процесу з матеріалами судових справ.

15.Виконує інші доручення судді, керівника апарату, що стосуються організації розгляду судових справ.

16.Здійснює в автоматизованій системі документообігу суду реєстрацію процесуальних дій та документів у справі, що перебувають у провадженні судді

17.Секретар судового засідання відповідно до Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання) зобов’язаний виготовляти архівну та робочу копію фонограм, які мають доповнюватися після кожного судового засідання.

18.Секретар судового засідання має забезпечувати здійснення фіксації ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відео конференції.

Умови оплати праці

1)Посадовий оклад – 3810 грн.;

2)Надбавка за вислугу років;

3)Надбавка за ранг державного службовця - відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 р. № 889-VIII .

4)Стимулюючі виплати (премія, надбавки).

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Строкова (на період декретної відпустки).

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

 

    1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком  2 постанови Кабінету Міністрів України від 25.09.2019 р. № 844;

2) резюме за формою згідно з додатком 21, постанови Кабінету Міністрів України від 25.09.2019 р. № 844, в якому обов’язково зазначається така інформація: прізвище, ім’я, по батькові кандидата; підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти; підтвердження рівня володіння державною мовою; відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (пишеться власноручно).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Вказана інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, а також може бути подана особисто до конкурсної комісії або надіслана поштою до 23.12.2019 року 17 год. 30 хв.

 

 

 

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

28.12.2019 року початок о 10:30 годині в Кагарлицькому  районному  суді Київської області за адресою:  Київська обл., м. Кагарлик, вул. Володимира Великого,3.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Борозенець Світлана Миколаївна

 тел. (04573) 6-11-50

inbox@kg.ko.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

Наявність вищої освіти ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра, бажано за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

Не потребує

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа)

Вміння працювати з комп'ютером та програмами: MS Office (Word, Excel), перевагою будуть вміння роботи в автоматизованій системі документообігу суду                                     

2.

Ділові якості

1.      Системність і самостійність в роботі

2.      Уважність до деталей

3.      Стійкість 

4.      Стресостійкість

5.      Уміння працювати в команді

6.      Адаптивність

3.

Особисті якості

1. Відповідальність

2.Тактовність

4.Надійність

5.Ініціативність

6.Прагнення до самовдосконалення та підвищення умінь

7. Фаховість

8. Повага до інших

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання: 

Конституції України; 
Закону України  “Про державну службу”; 
Закону України  “Про запобігання корупції”

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1.Положення про автоматизовану систему документообігу суду КП «Д-3»;                                                                                                                      

2.Інструкція з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних та кримінальних справ.                                     

3.Кримінальний процесуальний кодекс України 

4.Цивільний процесуальний кодекс України         

5.Кодекс адміністративного судочинства України 

6.Кодекс України про адміністративні правопорушення.

 

 

                  

КАГАРЛИЦЬКИЙ    РАЙОННИЙ  СУД

КИЇВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

   10 грудня  2019   року                                                                 № 11

 

               Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади  державної служби категорії «В» у Кагарлицькому районному суді Київської області

 

                        Відповідно до статті 23 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VII, Порядку проведення конкурсу на заміщення посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246.

 

            НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» у Кагарлицькому районного суді Київської області згідно з умовами (відповідно до додатків) – секретаря судових засідань.
  2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби (категорія «В» ) секретаря судових засідань Кагарлицького районного суді Київської області.
  3. Встановити термін для подачі кандидатами документів – до 23 грудня 2019 року.
  4. Провести конкурсний відбір на посаду, зазначені у пункті 1 цього наказу 28 грудня  2019  року за адресою вул. Володимира Великого, 3 м. Кагарлик Київської області.
  5. Адміністратором під час проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади державної служби категорії « В» визначити консультанта суду Борозенець Світлану Миколаївну.
  6. Консультанту суду Борозенець Світлані Миколаївні відповідно до пунктів                 11-12 Порядку забезпечити розміщення  даного наказу та умов проведення конкурсу з відповідними додатками, а також здійснювати облік, реєстрацію та перевірку документів кандидатів для участі у конкурсі, забезпечити технічний супровід процесу автоматичного тестування кандидатів.
  7. Контроль за оприлюднення даного наказу та умов проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Кагарлицького районного суду залишаю за собою.

 

Керівник апарату суду                                                          Н.О. Комлик

 

Вик. _______________ С.М.Борозенець

10.12.2019 р.