flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретар судового засідання

14 травня 2018, 08:31

 

КАГАРЛИЦЬКИЙ    РАЙОННИЙ  СУД

КИЇВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

 

  14 травня  2018   року                                                                 № 13

 

               Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади  державної служби категорії «В» у Кагарлицькому районному суді Київської області

 

                     Відповідно до статті 23 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VII, Порядку проведення конкурсу на заміщення посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246.

 

          НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» у Кагарлицькому районного суді Київської області згідно з умовами (відповідно до додатків) – секретаря судових засідань.
  2. Встановити термін для подачі кандидатами документів – до 30 травня 2018 року.
  3. Провести конкурсний відбір на посаду, зазначені у пункті 1 цього наказу 1 червня  2018  року за адресою вул. Володимира Великого, 3 м. Кагарлик Київської області.
  4. Адміністратором під час проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади державної служби категорії « В» визначити консультанта суду Борозенець Світлану Миколаївну.
  5. Консультанту суду Борозенець Світлані Миколаївні відповідно до пунктів                 10-12 Порядку забезпечити надсилання до Міжрегіонального Управління Національного агентства України з питань державної служби в м. Києві, Київській області, Чернігівській та Черкаській областях даного наказу з відповідними додатками, а також здійснювати облік, реєстрацію та перевірку документів кандидатів для участі у конкурсі, забезпечити технічний супровід процесу автоматичного тестування кандидатів.
  6. Контроль за оприлюднення даного наказу та умов проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Кагарлицького районного суду залишаю за собою.

 

 

 

Керівник апарату суду                                                          Н.О. Комлик