flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів від 10.11.2017 № 14

чс

Р І Ш Е Н Н Я № 14

Зборів суддів Кагарлицького районного суду

 

       "10"  листопада 2017 року                                                                                                                  м. Кагарлик

 

       Присутні:  судді  Закаблук О.В. , Кириченко В.І., Шевченко І.І.

 

Повістка     дня :

«Встановлення днів розгляду справ в залі судового засідання в режимі відео конференції між суддями, внесення змін до Засад використання АСД, обрання слідчих суддів та суддів щодо розгляду справ про неповнолітніх»

 

             Виступила головуюча Іванюта Т.Є.: у зв»язку із нестачею залів судових засідань для проведення засідань в режимі відео конференції, а в нас він тільки один - це кримінальний зал, пропоную у вівторок та  п»ятницю з 12 по 14 год закріпити кримінальний зал за суддями Іванютою Т.Є. та Кириченком В.І. для проведення судових засідань в режимі відео конференції.

                     Друге питання: Виступила Іванюта Т.Є. відповідно до КПК 2012 року  потрібно визначити слідчих суддів та суддю по розгляду справ по неповнолітнім особам. В минулому році у період з 21 листопада 2016 року по 20 листопада 2017 року слідчими суддями були Кириченко Василь Іванович та Закаблук Олександр Володимирович, запасним слідчим суддею була обрана Шевченко Ірина Іванівна.

Іванюта Тетяна Євгенівна та Кириченко Василь Іванович  були суддями по розгляду справ щодо неповнолітніх осіб.

Пропоную обрати основними слідчими суддями суддю Закаблука О.В. та Шевченко І.І.  у період з 21 листопада 2017 року по 20 листопада 2018 року.

У випадку  відпустки, лікарняного, нарадчої кімнати, самовідводу, відводу, підвищення кваліфікації, навчання, відрядження одного із слідчих суддів встановлювати спеціалізацію запасного слідчого судді Кириченку В.І. у період з 21 листопада 2017 року по 20 листопада 2018 року з дати не проведення автоматичного розподілу на конкретного слідчого  суддю в табелі робочого часу в КП «Д-3».

         Визначення суддів по розгляду справ щодо неповнолітніх осіб. Пропоную залишити все як є обрати суддів щодо розгляду справ по неповнолітніх особах Іванюту Тетяну Євгенівну та Кириченка Василя Івановича

       На період лікарняного, відрядження, відпустки, нарадчої кімнати, відводу, самовідводу, навчання, підвищення кваліфікації, відрядження Іванюти Т.Є. та Кириченка В.І. обрати запасним суддею щодо неповнолітніх Закаблука Олександра Володимировича на термін з 21 листопада 2017 року по 20 листопада 2018 року.

                      Третє питання зборів: внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу Кагарлицького районного суду в частині розгляду справ про адміністративні правопорушення, які надійшли після належного оформлення. Рішенням зборів від 24.01.2017 року № 1 було доповнено абзацом 13  до пункту 2.3.42 розділу Розподіл судових справ шляхом передачі судової справи раніше визначеному у судовій справі судді – справи про адміністративні правопорушення після належного оформлення розподілялися судді, який відправив адмінматеріал на доопрацювання.

Відповідно до  поновлення до КП «Д-3» від 2016 року справи про адміністративні правопорушення після належного оформлення розподіляються на загальних підставах, тобто вибір судді йде із загального списку суддів.

              Пропоную абзац 13 пункту 2.3.42 виключити.

        Пропоную виключити абзац «Спеціалізацію слідчого судді встановлювати судді Іванюті Т.Є. на період відсутності (відпустка, лікарняний, нарада кімната, відводи, самовідводи, підвищення кваліфікаці, навчання, відрядження) Шевченко І.І.. Кириченка В.І., Закаблука О.В.  з  21.11.2016 року по 20.11.2017 року. (Абзац спеціалізації змінено на підставі рішення зборів суддів від 18.11.2016 року № 8)» та абзац «У разі настання обставин, таких як перебування одного слідчого судді та запасного слідчого судді у відпустках спеціалізацію слідчого судді на цей період встановлювати судді Іванюті Т.Є.»; «Встановити спеціалізацію слідчого судді – судді Іванюті Тетяні Євгенівні (у випадку  відпустки, лікарняного, нарадчої кімнати, самовідводу, відводу одного із слідчих суддів та запасного слідчого судді) з дати не проведення автоматичного розподілу на конкретного слідчого  суддю в табелі робочого часу в КП «Д-3»»

 

Постановили:

 

                   1) Обрати слідчими суддями Кагарлицького районного суду Закаблука Олександра Володимировича та Шевченко Ірину Іванівну  строком на 1 рік з 21 листопада 2017 року по 20 листопада 2018 року.

                2) У випадку  відпустки, лікарняного, нарадчої кімнати, самовідводу, відводу, підвищення кваліфікації, навчання, відрядження одного із слідчих суддів встановлювати спеціалізацію запасного слідчого судді Кириченку Василю Івановичу  у період з 21 листопада 2017 року по 20 листопада 2018 року з дати не проведення автоматичного розподілу на конкретного слідчого  суддю в табелі робочого часу в КП «Д-3».

                    3) Обрати суддями по розгляду справ щодо неповнолітніх осіб Кириченка Василя Івановича та Іванюту Тетяну Євгенівну строком на 1 рік з 21 листопада 2017 року по 20 листопада 2018 року.

                     4)  На період лікарняного, відрядження, відпустки, нарадчої кімнати, відводу, самовідводу, навчання, підвищення кваліфікації, відрядження Іванюти Т.Є. та Кириченка В.І. обрати запасним суддею щодо неповнолітніх Закаблука Олександра Володимировича строком на 1 рік з 21 листопада 2017 року по 20 листопада 2018 року.

        5) Внести зміни до Засад використання автоматизованої системи документообігу Кагарлицького районного суду, а саме абзац 13 пункту 2.3.42 виключити.

        6) Внеси зміни до Засад використання автоматизованої системи документообігу Кагарлицького районного суду, а саме виключити абзаци із спеціалізацією встановлення слідчого судді Іванюті Т.Є.

 

 

 

 

Голова зборів:                                                                                            Іванюта Т.Є.

 

 

 

 

 

 

 

Секретар зборів:                                                                                      Закаблук О.В.