flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол зборів суддів від 18.11.2022 № 5

П Р О Т О К О Л № 5

Зборів суддів Кагарлицького районного суду

 

       "18"  листопада 2022 року                                          м. Кагарлик

 

            Голова  зборів                  -       Іванюта Т.Є.

            Секретар                           -       Шевченко І.І.

                 

       Присутні:  судді  Закаблук О.В. , Кириченко В.І., Шевченко І.І.

Повістка     дня :

 

«Обрання слідчих суддів та суддів щодо розгляду справ про неповнолітніх»

 

                1)Виступла головуюча Іванюта Т.Є. відповідно до КПК 2012 року  потрібно визначити слідчих суддів та суддю по розгляду справ по неповнолітнім особам. В минулому році у період з 26 листопада 2021 року по 26 листопада 2022 року слідчими суддями були Шевченко Ірина Іванівна та Закаблук Олександр Володимирович, запасним слідчим суддею був обраний Кириченко Василь Іванович.

Іванюта Тетяна Євгенівна та Кириченко Василь Іванович  були суддями по розгляду справ щодо неповнолітніх осіб.

Пропоную обрати основними слідчими суддями суддю Закаблука О.В., Шевченко І.І., Іванюту Т.Є.  у період з 21 листопада 2022 року по 21 листопада 2023 року.

У випадку  відпустки, лікарняного, нарадчої кімнати, самовідводу, відводу, підвищення кваліфікації, навчання, відрядження всіх  слідчих суддів (Закаблука О.В., Шевченко І.І., Іванюту Т.Є.)   встановлювати спеціалізацію запасного слідчого судді Кириченку В.І. у період з 21 листопада 2022 року по 21 листопада 2023 року з дати не проведення автоматичного розподілу на конкретного слідчого  суддю в табелі робочого часу в КП «Д-3».

                         Голова зборів Іванюта Т.Є. ставить на голосування дане питання.

                     Суддя Шевченко І.І.   « Підтримую»

                    Суддя Кириченко Василь Іванович «Не заперечую».

                   Суддя Закаблук Олександр Володимирович   «Не заперечую».

 

         2)Визначення суддів по розгляду справ щодо неповнолітніх осіб. Пропоную залишити все як є обрати суддів щодо розгляду справ по неповнолітніх особах Іванюту Тетяну Євгенівну та Кириченка Василя Івановича

       На період лікарняного, відрядження, відпустки, нарадчої кімнати, відводу, самовідводу, навчання, підвищення кваліфікації, відрядження Іванюти Т.Є. та Кириченка В.І. обрати запасним суддею щодо неповнолітніх Закаблука Олександра Володимировича на термін з 21 листопада 2022 року по 21 листопада 2023 року.

                Голова зборів Кириченко В.І. ставить на голосування дане питання.

        Суддя Шевченко І.І.   « Підтримую»

        Суддя Кириченко Василь Іванович «Не заперечую».

       Суддя Закаблук Олександр Володимирович   «Не заперечую».

 

Постановили:

 

                       1) Обрати слідчими суддями Кагарлицького районного суду Закаблука Олександра Володимировича, Іванюту Тетяну Євгеніївну та Шевченко Ірину Іванівну  строком на 1 рік з 21 листопада 2022 року по 21 листопада 2023 року.

                2) У випадку  відпустки, лікарняного, нарадчої кімнати, самовідводу, відводу, підвищення кваліфікації, навчання, відрядження всіх  слідчих суддів встановлювати спеціалізацію запасного слідчого судді Кириченку Василю Івановичу  у період з 21 листопада 2022 року по 21 листопада 2023 року з дати не проведення автоматичного розподілу на конкретного слідчого  суддю в табелі робочого часу в КП «Д-3».

                     5) Обрати суддями по розгляду справ щодо неповнолітніх осіб Кириченка Василя Івановича та Іванюту Тетяну Євгенівну строком на 1 рік з 21 листопада 2022 року по 21 листопада 2023 року.

                        6)  На період лікарняного, відрядження, відпустки, нарадчої кімнати, відводу, самовідводу, навчання, підвищення кваліфікації, відрядження Іванюти Т.Є. та Кириченка В.І. обрати запасним суддею щодо неповнолітніх Закаблука Олександра Володимировича строком на 1 рік з 21 листопада 2022 року по 21 листопада 2023 року.

 

 

 

Голова зборів:                                                                Іванюта Т.Є.

 

 

Секретар зборів:                                                          Шевченко І.І.