flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів від 14.06.2017 року № 9

 

Р І Ш Е Н Н Я

зборів суддів Кагарлицького районного суду Київської області щодо визначення спеціалізації суддів

14.06.17                                                                 № 9

                                                                                   

ПОВІСТКА ДЕННА:

       

1) Обрання лічильної комісії.

2) Затвердження кандидатів на посаду голови суду.

3) Затвердження протоколу таємного голосування.

4) Затвердження форм бюлетеня та протоколу таємного голосування.

5) Обрання голови Кагарлицького  районного суду.

6) Внесення доповнень до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду.


Виступили:

1) Кириченко В.І. , який  звернув увагу присутніх на те, що відповідно до статті 20   Закону України «Про судоустрій і статус суддів» потрібно провести таємне голосування щодо обрання із числа суддів даного суду кандидатів на посаду голови суду  Кагарлицького районного суду Київської області.

3) Кириченко В.І., який запропонував, обрати лічильну комісію  для здійснення  підрахунку бюлетенів щодо обрання та призначення із числа суддів даного суду кандидатів на посаду голови суду Кагарлицького  районного суду Київської області голови комісії  Кириченка В.І. та секретаря  Закаблука О.В.

4) Кириченко В.І., яка запропонував затвердити список кандидатів на посаду голови Кагарлицького районного суду.

5) Кириченко В.І., який запропонував затвердити розроблені форми бюлетня та форми протоколу таємного голосування.

6) Кириченко В.І., пропонує голосувати та опускати у скриньку бюлетні.

7) Лічильна комісія у складі голови Кириченка В.І. та секретаря комісії Закаблука О.В.  опечатану скриньку перевіряють на цілісність печаток на розкривають її, перевіряючи дійсність бюлетенів, про що складають протокол таємного голосування.

8) Голова лічильної комісії оголошує протокол таємного голосування.

«На зборах суддів Кагарлицького районного суду Київської області були присутні чотири суддів із чотирьох працюючих та по штату. Було затверджено та виготовлено бюлетні для голосування.

Із чотирьох суддів всі отримали бюлетні для голосування. Всі бюлетні були визнанні дійсними. До бюлетнів був включений такий кандидат: Шевченко І.І., Іванюта Т.Є. У скрипці для голосування знаходилося бюлетні у кількості чотири шт. Кількість голосів напроти напису «Не підтримую жодного кандидата» - О; кількість голосів відданих «за» -2  (два) за Шевченко Ірину Іванівну; -2  (два) за Іванюту Тетяну Євгенівну; кількість голосів відданих «проти» -2  (два) проти Шевченко Ірини Іванівни; -2  (два) проти Іванюти Тетяни Євгенівни;

Комісія встановила, що двоє кандидатів отримали одинакову кількість голосів.

9) Голова зборів Кириченко В.І. пропонує затвердити протокол таємного голосування на посаду голови Кагарлицького районного суду.

Секретар зборів Закаблук О.В. запропонував внести доповнення до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду, а саме  пункт 2.3.6 доповнити абзацом «У разі настання обставин, таких як перебування двох суддів у відпустках, а виконуючий обов»язки голови суду та один суддя фактично працюють (у двох) встановлювати на такий період часу коефіцієнт виконуючому обов»язків голови суду – 90 відсотків» та пункт  2.3.10 доповнити абзацом « У разі настання обставин, таких як перебування одного слідчого судді та запасного слідчого судді у відпустках спеціалізацію слідчого судді на цей період встановлювати судді Іванюті Т.Є.»

Вирішили:

1) Провести обрання голови Кагарлицького  районного суду  у зв’язку із прийняттям  Закону України «Про судоустрій і статус суддів» шляхом таємного голосування із числа суддів даного суду .

2) Затвердити форми бюлетенів та протоколу таємного голосування.

3)Обрати лічильну комісію для здійснення  підрахунку бюлетенів щодо обрання та призначення із числа суддів даного суду кандидатів на посаду голови суду Кагарлицького  районного суду Київської області у складі: головуючого Кириченка В.І. та секретаря Закаблука О.В.

3) Затвердити протокол таємного голосування підписаний головою комісії та секретарем комісії.

4) Призначити наступні збори суддів щодо обрання голови Кагарлицького районного суду на 01 серпня  2017 року на 17 годину.

5) Внести доповнення до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду, а саме до пункту 2.3.6 : «У разі настання обставин, таких як перебування двох суддів у відпустках, а виконуючий обов»язки голови суду та один суддя фактично працюють (у двох) встановлювати на такий період часу коефіцієнт виконуючому обов»язків голови суду – 90 відсотків» та пункт  2.3.10 доповнити абзацом « У разі настання обставин, таких як перебування одного слідчого судді та запасного слідчого судді у відпустках спеціалізацію слідчого судді на цей період встановлювати судді Іванюті Т.Є.»

6) Внести доповнення до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду, а саме до пункту 2.3.10 : « У разі настання обставин, таких як перебування одного слідчого судді та запасного слідчого судді у відпустках спеціалізацію слідчого судді на цей період встановлювати судді Іванюті Т.Є.»


               Голова зборів                            _________________  В.І. Кириченко



            Секретар зборів                                   ___________________ О.В. Закаблук