flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення від 14 квітня 2016 року № 3

 

 

 

Рішення    № 3

Зборів суддів Кагарлицького районного суду

       "14"  квітня  2016 року                                                                                                                      м. Кагарлик

            Голова  зборів                  -       Шевченко І.І.

            Секретар  зборів              -       Закаблук О.В.

Повістка     дня :

«Затвердження  змін до засад використання автоматизованої системи документообігу Кагарлицького районного суду відповідно до Положення про АСДЗС»

Головою зборів обрано Шевченко І.І., секретарем зборів Закабука О.В.

1.  Виступила головуюча Шевченко І.І.: Відповідно до Рішення Ради суддів України від 03 березня 2016 року № 21 до  Положення про автоматизовану систему документообігу  суду були внесені зміни майже до всіх пунктів та пінкпунктів , то нам необхідно зборами суддів затвердити зміни до  Засади використання автоматизованої системи документообігу Кагарлицького районного суду . Керівником апарату Комлик Н.О. були розроблені зміни  Засади на основі Положення про автоматизовану систему документообігу суду від 03 березня 2016 року зі змінами  та доповненнями , і  надані для ознайомлення всім суддям Кагарлицького районного суду.

2. Судді Шевченко І.І., Закаблук О.В., Кириченко В.І. внесли поправки до Засад, а саме не підтримали зміни до п 1.2. пп 1.2.1 щодо постійно-діючої колегії суддів,  п. 2.3. пп. 2.3.23. залишити тільки перший абзац щоо визначення колегії суддів автоматизованою системою документообігу;  2.3.40 до абзацу другого- виключити щодо слідчих суддів « кількість суддів не може перевищувати  50 % від фактичної чисельності суддів, які здійснюють правосуддя. Всі інші зміни погоджені.

Дані поправки та зміни були підтримані суддями, які були присутні на зборах.

Постановили:

  1. Затвердити зміни до Засад використання автоматизованої системи документообігу Кагарлицького районного суду від 16 липня 2015 року.
  2. Ввести в дію зміни до  Засад  використання автоматизованої системи документообігу Кагарлицького районного суду з 15 квітня  2016 року.
  3. Ознайомити працівників суду, а саме працівників канцелярії суду з Засадами , так кі їх функціональні права в КП «Д-3»  є реєстрація справ.

 

 

Голова зборів:                                                                Шевченко І.І.

Секретар зборів:                                                          Закаблук О.В.