flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Довідка про результати перевірки Іщенко О.П.

Додаток 5
до Порядку
(в редакції постанови Кабінету Міністрів України
від 25 березня 2015 р. № 167)

         Вих._______________

_____ _________ 2015 р.

ДОВІДКА
про результати перевірки, передбаченої
Законом України “Про очищення влади”

 

                        Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України “Про очищення влади” та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563, в Кагарлицькому районному суді Київської області проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, щодо Іщенка Олександра Петровича,  місце роботи головний спеціаліст з інформаційних технологій  Кагарлицького районного суду Київської області.

               Для проведення перевірки подавалися копії заяви особи про проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади”, декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік, копії паспорта, ідентифікаційного коду.

            Запити про надання відомостей щодо Іщенка Олександра Петровича надсилалися до Головного управління юстиції в Київській області, Миронівської об»єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Київській області.

            За результатами розгляду запитів Головного управління юстиції в Київській області повідомили: відповідно до  витягу з Єдиного державного реєстру осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади» відомості щодо Іщенка Олександра Петровича відсутні;

            За результатами розгляду запитів Миронівської об»єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Київській області повідомили: про достовірність наявних відомостей у податковій інформації про доходи, отримані Іщенком Олександром Петровичем.

            За результатами  проведеної перевірки встановлено, що  до Іщенка Олександра Петровича не застосовуються заборони, передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”

 

 

Керівник апарату Кагарлицького районного суду Київської області

__________

 

Н.О. Комлик